Om leilighetene på Geilotunet

Prosjektet består av 84 moderne fritidsleiligheter fordelt på 11 bygg plassert i tun. Praktisk parkeringshus med felles parkering. Egen sportsbod inngår til hver leilighet, samt felles bod for vedlikehold av ski, sykler og lignende.

Byggene er oppført med fokus på god kvalitet, både i utførelse og materialvalg. Leilighetene har fasiliteter som vannbåren gulvvarme, tilknytting til kabel-TV og fiberbredbånd osv. Det vil bli organisert vaktmestertjeneste som sørger for vedlikehold av bygninger, snørydding, drift av fellesareal osv.

Fellesutgifter

Fellesutgifter dekker vedlikeholds­fond, felles strøm garasjeanlegg, brøyting/grusing, felles byggforsikring (ikke innbo og løsøre), forretningsfører, felles vaktmestertjeneste og diverse. Felleskostnaden er i 2018 stipulert til Kr. 15 per kvm/mnd (TV/Internett kommer i tillegg).

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotunet
Geilotunet Geilotunet Geilotunet