Geilo - Opplevelser på høyt nivå

Geilo har alltid vært et yndet turistmål og det første hotellet ble bygget i 1890. Den nære beliggenheten til høyfjellet har gjort området populært for opplevelsesglade mennesker. Vinterstid har Geilo og omegn et stort nett med preparerte skiløyper som går forbi leilighetene og flere alpinanlegg med til sammen 40 bakker. Sommeren på Geilo gir unike turmuligheter, til fots, på sykkel eller hesteryggen. I tillegg er det en 9 hulls golfbane på Vestlia. Jakt- og fi skemulighetene er gode; Geilo jeger- og fiskeforening disponerer store jaktterreng. Det fi nnes hele 80 fiskevann og elvestrekninger, beliggende fra 500 til 1500 moh.

Bergensbanen sto ferdig i 1909 og er fremdeles en av hovedinnfartsårene til Geilo. Geilo ligger sentralt midt mellom øst og vest, med reisetid på 3 til 3,5 timer fra Oslo og Bergen med tog eller bil. Geilo sentrum har et stort utvalg butikker i alle kategorier og gode restauranter, caféer og barer.

Med gangavstand til alt

Geilotunet ligger meget solrikt og idyllisk til like ved Veslefjorden, med familievennlig turløype rundt Ustedalsfjorden rett utenfor stuedøren. Her har du gangavstand til skisentrene både på Geilosiden og Vestlia. Geilo sentrum og jernbanestasjonen ligger kun 500 meter fra Geilotunet.

Det er ikke hver dag man får i både pose og sekk. Med fritidsleilighet på Geilotunet er dette en realitet. Først av alt fordi plasseringen er unik. Her kan du både stå på ski og gå på ski. Her kan du ta deg en handletur eller nyte et bedre måltid på restaurant. Her kan du nyte sola og fjelluften på terrassen eller slappe av med SPA. Sånn kunne vi fortsette… Fordi alt du ønsker deg er i umiddelbar nærhet.

Derfor blir valget så mye enklere. Fordi alle i familien får oppfylt sine ønsker. Enten familien er liten eller stor, om man er ung eller godt voksen.

Hallingdal Hytteservice

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å samle statistikk om hvordan nettsidene våre blir brukt. Denne informasjonen bruker vi for å forbedre, videreutvikle og tilpasse nettsidene våre – og sikre at du får den beste opplevelsen. Les vår personvernerklæring (åpnes i ny fane).

Jeg forstår!
Geilotunet
Geilotunet Geilotunet Geilotunet